Болници> МБАЛ> Втора МБАЛ

Адрес: бул. “Христо Ботев” 120,

Телефон: 02/ 9158-500

Допълнителна информация:
бул. “Христо Ботев” 120,

Докладвай за неточност

Вашият E-mail:

Описание:

Код: